RSS Feed

takoyaki

Posted on

today’s lunch, “takoyaki” (fried octopus dumplings) ,TSUKIJI GINDAKO

teriyaki sauce and boiled egg topping takoyaki

teriyaki sauce and boiled egg topping takoyaki

最近、仕事が忙しいし、夜はFXやってるので、ブログはさぼってた。 動きが激しいので、日に往復ビンタを3発くらい食らってるw すぐ損切するから、それはある程度仕方ないし、一回の損失は限定されるけど、塵も積もればってやつで、そんなに利益も大きくは上げてない。

欲張りなのか、大きく動きそうな初動ですぐ飛び乗ろうとするのが原因。 決まると気持ちよく取れるから、どうしてもそれがやめられない。 昨日、今日は、わかりやすい動きだったので、結構とれた。

ドルもっと死ね!!!!

ドルもっと死ね!!!!(5分足)

一回利益確定して、再度108.821ショートで参戦中。 損切は、20pips上。  ダウ、ナスダックも日経先物も下げてて、月末も近いし、明日は、週末。 明日は、ウェリントン~東京~ロンドンで思いっきりドル急降下を期待して、このまま放置して寝る。
にほんブログ村 料理ブログ 簡単料理へ
にほんブログ村

About tucker

I'm a 43 y.o. Japanese man. I love cooking Chinese and Thai food. I make bento almost everyday. Bento is not difficult to make. Just pack leftovers and take it with you for lunch. That's a bento. I make my bento within 15 minutes by using leftovers and frozen food. I don't make chara-ben.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: