RSS Feed

yakiniku

Posted on

Yakiniku is Japanese style barbeque. We often go to a Yakiniku restaurant, but we also cook it on an electric griddle at home.
yakiniku
I got a new electric griddle instead of a tiny griddle only for one person.

the Spanish Iberian Pig

the Spanish Iberian pork

Japanese beef thigh

Japanese beef thigh

beef ribs

Japanese beef ribs

itadakimasu!

itadakimasu!


外で焼肉食べるのも旨いけど、野菜がうまく焼けない(焦げちゃう)から
俺は家でホットプレートで焼肉するのが好き。 ただ、普通のホットプレートだと
肉の油が落とせない。 

火の通りにくい野菜は、レンジで熱入れてから、焼いてる。
新玉ねぎ、新じゃがが、おいしかった。

家でやる焼肉だと、嫁も俺も野菜一杯食べるので、買ってきた肉は
半分しか食べられなかった。 イベリコ豚も独特な香りと油の甘さ。
餌何あげてるんだろう?

俺はパン好きじゃないのだけど、嫁が業務スーパーで買ってるパンを食べたら、結構旨かった。2斤分で200円

俺はパン好きじゃないのだけど、嫁がいつも業務スーパーで買ってるパンを食べたら、結構旨かった。 すごい甘いの。 2斤分で200円 古い写真だけど

カシスのジャム250円?これも結構おいしかった。

カシスのジャム250円?これも結構おいしかった。

ブログランキング・にほんブログ村へ

About tucker

I'm a 43 y.o. Japanese man. I love cooking Chinese and Thai food. I make bento almost everyday. Bento is not difficult to make. Just pack leftovers and take it with you for lunch. That's a bento. I make my bento within 15 minutes by using leftovers and frozen food. I don't make chara-ben.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: